снимки: /Редактор: Благодаря сърдечно на кмета Портних и всички отговорни в Община

...
снимки: /Редактор: Благодаря сърдечно на кмета Портних и всички отговорни в Община
Коментари Харесай

Варненец с разбита от дупките кола: Благодаря на кмета Портних за престъпното бездействие

снимки: /

Редактор: 

„ Благодаря сърдечно на кмета Портних и всички виновни в Община Варна за незаконното им безучастие. Колата ще си я оправя, само че там можеше да се намира дете! “, това написа варненецът Васил Василев в известната група във Facebook. Той описа по какъв начин нощес си е разрушил колата на ул. „ Константин Павлов “ в кв. Виница. Качеството на настилката на тази варненска улица е по-лошо и от това на махленска пресечка в запуснато село, това ясно се вижда от оповестени в обществената мрежа.



„ Пътят явно има следвоенен тип. За повторно в границите на 5-6 дни ми се случва преминавайки от там да пропадна. Подчертавам пропадна, тъй като изрично от мястото на лидера (бордовата камера снима от по-високо) пътя няма тип, като да заплашва безвредното прекосяване на ниска скорост, каквато всички сме привикнали да караме по разрушените пътища в града, за които никой не се грижи, а там където са положени грижи парите са откраднати. Снощи към този момент ми писна и викнах КАТ за протокол, тъй като си разруших колата “, това споделя Василев.



Гражданинът с право е засегнат и не пести думите си във връзка с локалната власт във Варна:„ Община Варна знае и незаконно бездейства. В тази част на улицата няма даже улично осветяване, а непрекъснато минават деца и по-възрастни хора “.



Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР